Metser(diender) / Ploegbaas

Projectbouw Borgonjon in Adegem

January 10, 2023

Wie is Projectbouw Borgonjon als werkgever?

Met een sterke focus op persoonlijke begeleiding en klantgerichtheid is Projectbouw Borgonjon de voorbije 25 jaar uitgegroeid tot één van de toonaangevende bedrijven in de regio’s Zeeuws-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Met ons 15-koppig team streven we met Projectbouw Borgonjon er telkens naar om een woning of project volledig naar de wensen van onze klanten te realiseren. Door deze kwaliteit kunnen wij onze medewerkers voor een lange tijd werkzekerheid bieden.

Bij Projectbouw kan men terecht voor sleutel op de deur woningen, villabouw, appartementen en sinds enkele jaren ook projectontwikkeling. Dankzij een duurzame samenwerking met vaste partners kan Projectbouw Borgonjon garanderen dat we dé droomwoning van de klant kunnen realiseren en dit met een sterk oog op detail en kwaliteit.

En jij kan daarin meehelpen!

Profiel

Profiel

  • Je hebt een opleiding bouw of hebt ervaring als metser/metser-diender
  • Je kan snel en nauwkeurig werken
  • Je kan zowel in team als zelfstandig werken
  • Je vindt kwaliteit en veiligheid zeer belangrijk
  • Je bent klantgericht
  • Je bent leergierig en wenst de stiel te leren van onze ervaren arbeiders

Aanbod

Wij bieden jou een zeer afwisselende job . Je start bij een stabiel familiebedrijf en hebt de kans om jezelf verder te ontwikkelen begeleid door onze ervaren medewerkers die hun ervaring willen overbrengen. Onze medewerkers werken gemiddeld + 16 jaar in ons bouwbedrijf wat getuigt van onze kwalitatieve werkomgeving.

Snelle en transparante communicatie met onze bureel medewerkers.

Tevens kan je rekenen op een meer dan aantrekkelijk loonpakket aangevuld met extralegale voordelen. Jaarlijks voorzien we verschillende activiteiten naast het werk zoals teambuildings, een jaarlijkse BBQ, en interessante groeps- of individuele opleidingen.

Plaats tewerkstelling

Projectbouw Borgonjon
Vliegplein 2, 9991 Adegem (België)

Waar en hoe solliciteren?

Via e-mail: peter@projectbouw.be
Contact: Peter Borgonjon

Solliciteer nu

Stuur je gemotiveerde CV naar info@projectbouw.be met vermelding van de job. Stuur ook gerust een mailtje als je meer informatie wilt over de job.

Ben je niet zeker of deze functie voor jou is maar wil je graag bij ons komen werken? Stuur ons zeker je CV door en we bekijken met plezier of we een passende job voor jou hebben in ons team.