LOPENDE

PROJECTEN

Slennedorp Sleidinge

Slennedorp is een bouwproject dat lopende is in het hartje van de bruisende gemeente Sleidinge. Het is een echte toplocatie met alle voorzieningen op wandel afstand.

70m² / 142m²

1 badkamer

1-3 slaapkamers

ondergronds parkeren

BEKIJK PROJECT

Woontuin de plataan Sluis

Woontuin de plataan is een nieuwbouw project gelegen in Sluis. In dit project worden aan de Sint Annastraat vijf wooneenheden gerealiseerd en aan de achterzijde drie. De twee gebouwen worden gescheiden door een prachtige woontuin voorzien van een plataan.

89 m² / 146 m²

1-2 badkamers

1-2 slaapkamers

parkeer garage

BEKIJK PROJECT

De Smishoek, Wachtebeke

Dit project is volledig opgeleverd in 2021. Het is centraal gelegen in Wachtebeke aan de dorpsstraat. Het project beschikt over een vlotte verbinding naar Gent - Antwerpen en Brugge en beschikt over veel recreatie in de buurt.

We zijn reeds een gelijkaardig project gestart in Sleidinge.

54m² / 170m²

1 badkamer

1-2 slaapkamers

parkeer garage

UITVERKOCHT

Woonproject Les Flamands

Woonproject Les Flamands is een project dat bestaat uit 3 woningen in de Zeeuws-vlaamse Polder. Het project is volledig uitverkocht en zal volledig opgeleverd worden in begin 2022.

UITVERKOCHT

Woolridge, Sluis

Voor residentie Woolridge in Sluis werd een oudbankgebouw omgetoverd tot 8 luxe appartementen en 2 panthouses in het centrum van de gemeente Sluis. Dit project werd volledig opgeleverd in 2021. Er is reeds een nieuw project opgestart in de Sint-Annastraat te sluis.

54m² / 170m²

1 badkamer

1-2 slaapkamers

garageboxen

UITVERKOCHT