Woontuin De Plataan

Sint-Annastraat, Sluis

89m² / 146m²

1-2 badkamers

1-2 slaapkamers

parkeer garage

400m²

15m x 8m

2 bergingen

Project

Woontuin De Plataan is een bijzonder project in het bruisende Sluis. Gelegen bij het centrum vindt u hier 8 moderne appartementen gelegen rond een binnentuin.

Binnen of op uw ruime zuidelijk gerichte terras geniet u van licht, rust en ruimte. Op loopafstand vindt u de restaurants, winkels en unieke ambiance die alleen in Sluis te vinden is. U vindt prachtige wandel- en fietsroutes vlakbij. Woontuin De Plataan combineert het beste van twee werelden.

Download de brochure

Omgeving

Sluis is een historische vestingsstad met een prachtig belfort, het enige dat Nederland rijk is.

De omringende wallen die Sluis in vroeger tijden beschermden zijn nog intact.

Woontuin De Plataan ligt aan de wandelroute langs de Damse Vaart en de wallen. De vlakbijgelegen Parmabrug en Stenen Beer zijn belangrijke fietsknooppunten van waaruit u kust of achterland kunt ontdekken. Sluis is natuurlijk ook bekend om zijn grote aanbod aan winkels en restaurants. De vele Belgische bezoekers zorgen voor een unieke ambiance.

Vanuit Sluis bent u zo de grens over. Het mondaine Knokke en de historische binnenstad van Brugge zijn vlakbij. Sluis bevindt zich op 5 kilometer van de kust, waar u zomer en winter kunt genieten van zee en strand. Het achterland bestaat uit groene polders en dorpen met elk hun eigen karakter, zoals Breskens, Cadzand en Groede.

Download de brochure

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op.

Download de brochure